vrijdag 30 maart 2012

Lente! Toch?

Een kleinigheidje tussendoor. Ik ben kennelijk niet alleen te gierig om eten weg te gooien maar ook de potjes :) .




woensdag 28 maart 2012

Vondst(je)

Tijdens het opruimen (want nesteldrang) vond ik dit!


Vandaar dat ik niet meer 2 dezelfde kralen had, die hangen allemaal hieraan. Ik weet niet eens meer waar en wanneer ik 'm gemaakt heb. Maar stiekem vind ik 'm zo leuk. Niet dat ik er mee ga lopen. Want, nou ja, dat doe ik eigenlijk nooit met zelfgemaakte dingen. 


Zo, nu tijd voor een middagdutje, want moe van nesteldrang.




zaterdag 17 maart 2012

Cupcake Oorbellen

Een jaar of honderd geleden maakte ik kralen van Fimo- klei, taartjes en cupcakes. Maar ik wist nog niet wat er mee te doen. En toen ineens... toen ik van de week in bed lag (ik krijg de beste ideeën in bed ;) ) wist ik het; oorbellen. Tadaa! Aangezien ik van alle andere kralen geen twee dezelfde heb, heb ik weer een project- je. Voor als ik tijd heb, een keer.

dinsdag 6 maart 2012

Vlinderboom

Ik weet helaas niet meer waar het idee vond maar toen ik het zag moest ik er ook één maken. 
Maar ik had geen vlinderstempels, geen mooi papier en geen stolp.



Maar ik ben een vrouw, en een gehaaide ook nog. Dus hop, naar het Kruidvat voor stempels, naar de Action voor mooi papier. En afgelopen zondag naar rommelmarkt voor een stolp. Ik was bang dat het niet ging lukken, vond alleen maar bewerkte kristallen stolpen maar.... bij de één na laatste kraam hadden we geluk. De Baas zag 'm gelijk staan en niet duur ook! Bij de laatste kraam vond ik ook nog DMC borduurgaren en heel mooi oud DMC wit haakgaren (waarover later meer). De Baas vond ook nog een boek wat zeker te weten zeldzaam was, voor slechts 5 euro. Op Marktplaats gaan ze voor 5,50..... toch winst...